vreaunota10

Asistenţă

Ce garantii oferim ?
Absolut niciuna. Institutiile de invatamant sunt cele care "dicteaza" jocul, noi incercam doar sa ajutam studentii. Si noi spunem ca nu o facem deloc rau !
vreaunota10
10 zile drept de retur. Cum functioneaza ?
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 5 zile lucratoare de la denuntarea contractului.
Datagram va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

O.G. 130/2000 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica care achizitioneaza, utilizeaza sau consuma produse ori beneficiaza de prestarea unor servicii, in afara activitatii sale profesionale, in baza unui contract incheiat cu un comerciant.

Atentie, licentele Nota10+ se pot returna doar daca nu au fost ACTIVATE, adica folosite. Din momentul activarii (al folosirii), nu mai putem oferi returnarea licentei. Oferim returnarea licentei in 10 zile de la data comenzii, numai in cazul in care licenta nu a fost activata.

Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

vreaunota10
Care este diferenta dintre Nota 10 si Nota 10+ ?
Programul Nota 10 este gratuit. In schimb, grilele ti le formatezi si le incarci singur, sau le cauti pe www.forumspiru.ro. Programul Nota10+ costa 10 euro (+TVA). Ce primesti in plus ? Acces la toata baza noastra de grile rezolvate. Consult-o sa vezi despre ce este vorba. Merita !
vreaunota10
In afara de cei 10 euro (+TVA), mai trebuie sa platesc ceva ?
Nu, este singura suma pe care trebuie sa o platesti.
vreaunota10
A aparut o noua versiune. Cum actualizez aplicatia ?
Este simplu: dezinstalezi aplicatia instalata. Descarci versiunea noua de pe http://www.vreaunota10.ro/files/nota10-setup.exe si o instalezi. Nu trebuie sa activezi din nou. Nu trebuie sa platesti nimic in plus.
vreaunota10
De cate ori pot activa numarul serial cumparat ?
O singura data. Apoi trebuie cumparat alt numar serial, daca se doreste reactivarea.
vreaunota10
Cata vreme pot folosi aplicatia dupa ce am activat numarul serial ?
Un numar serial platit este valabil 12 luni de zile.
vreaunota10
De ce este nevoie pentru instalarea programului?
Este nevoie de un PC avand orice configuratie, dar sistem de operare Windows XP sau 7. Programul nu poate rula pe Apple MAC OS X. De asemenea, este nevoie si de acces internet pentru folosirea programului.
vreaunota10
Dupa cumpararea licentei Nota10+, se pot printa grilele?
Nu, grilele nu se pot printa din motive de securitate, dar se pot consulta timp de 12 luni prin intermediul programului nostru. Puteti sa folositi programul pentru Invatat, Testat si, chiar, sa dati "examenul" ca si cum ati fi in sala de examen.
vreaunota10
Descarcati gratuit
vreaunota10
Programul NOTA 10 (zece)
Incarcati grilele formatate Nota 10 (zece), invatati-le, testati-va, simulati examenul.

In plus, daca nu gasiti grilele rezolvate pentru examene, puteti opta pentru accesul la baza de date Nota 10 (zece) de grile rezolvate, facand upgrade la programul Nota 10+ !
Cu doar vreaunota10EURO*
aveti si acces la baza de date de grile rezolvate !
vreaunota10
vreaunota10
* Pretul nu include TVA
Home | Prezentare | Cumpără | Povești de succes | Forum | Ajutor | Contul meu | Date cu caracter personal | ANPC | Contact
Copyright © 2010 - 2019 Datagram SRL, CUI: RO13674241, Reg. Com.: J40/1036/2001. Toate drepturile rezervate - Termeni si conditii

Competiţii Online   Five O'Clock   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Toner-shop