vreaunota10

Despre VreauNota10

Nota 10 (zece) te ajuta sa inveti mult mai usor pentru examene si sa simulezi examenul ca si cum ai fi in sala de examen.

Acest program este destinat studentilor care sunt examinati folosindu-se seturi grila. Subiectele posibile si raspunsurile lor se gasesc, aproape intodeauna si pentru orice facultate, pe Internet. Dar folosirea lor nu este deloc usoara. Studentii ajung sa le invete mecanic, pe dinafara, timpul de invatare este foarte mare pentru rezultate foarte bune. Nu in ultimul rand, se consuma o gramada de hartie pentru tiparire, iar in final majoritatea studentilor tot la copiat ajung, in cel mai bun caz (asta daca ajung sa se prezinte la examen).

Nota 10 (zece) este un program creat de studenti pentru studenti.

Cat costa si ce obtin ?

Pentru a obtine accesul la intreaga baza de date de grile pentru un an de zile este necesara plata pretului de 10 euro (+TVA). Accesul la baza de date se face printr-o aplicatie ce se poate instala pe un singur calculator la un moment dat. Orice grila se poate rasfoi si invata direct prin acest program numit Nota 10.


Cum se descarca si cum se activeaza?

Pasul 1. Descarcarea programului. Programul Nota 10 (zece) se poate descarca gratuit de la adresa www.vreaunota10.ro/download. Programul descarcat trebuie instalat in calculator. Programul se poate instala exclusiv folosind un calculator care are sistem de operare Windows XP / Windows 7 / Windows 8.

Pasul 2. Cumpararea unui numar serial. Pentru a avea acces la toate grilele din cadrul programului, trebuie achizitionat un numar serial platit. Acest lucru se poate face urmand instructiunile din pagina www.vreaunota10.ro/cumpara. Dupa achizitionare, vei primi pe email un numar serial platit. De aceea, este foarte important ca adresa de email sa fie corecta si sa ai acces la ea.

Pasul 3. Activarea numarului serial cumparat. In meniul programului instalat in pasul 1, dupa deschidere, vei observa butonul "Am cumparat un numar serial". Trebuie sa dai click pe acest buton si, folosind numarul serial cumparat, trebuie sa urmezi pasii din cadrul ferestrei care va aparea in cadrul programului, pentru activarea online a numarului serial.

Daca ai orice nelamurire in privinta pasilor de mai sus, te rugam sa ne contactezi folosind formularul de contact disponibil la adresa www.vreaunota10.ro/contact. Vom face tot posibilul sa iti raspundem in cel mai scurt timp. Trebuie insa sa iti spunem ca programul nostru de lucru este de luni pana vineri, de la ora 9:00 la 18:00, exceptand zilele libere si sarbatorile legale stabilite.

 

Cum se foloseste?

Pasul 4. Alegerea facultatii. Din lista facultatilor, trebuie sa alegi facultatea la care esti student.

Pasul 5. Alegerea materiei. Dupa alegerea facultatii, poti alege materia care te intereseaza. Pentru incarcarea materiei in cadrul programului, trebuie sa apesi butonul "Incarca" din dreptul materiei.  

Pasul 6. Incepe invatarea. Pentru asta, dai click pe "Invata". Vei parcurge ecran cu ecran, si vei vedea raspunsul doar dupa ce incerci chiar tu sa raspunzi. Astfel vei asimila bine intrebarile.

Poti sa imparti intrebarile in trei categorii: asilimate, de revizuit, neasimilate. Parcurgerea intrebarilor se face in ordinea din setul grila.
Recomandare: treci de doua ori prin aceasta etapa. Prima oara vei da multe raspunsuri gresite. A doua oara ar trebui sa dai mult mai putine raspunsuri gresite. Dupa ce termini trecerea, analizeaza rapid intrebarile la care ai raspuns gresit.

Pasul 7. Testeaza-te. Acest pas seamana cu invatarea, dar de data asta intrebarile nu mai vin in ordine. Vei parcurge toate intrebarile, fiecare o singura data, dar intr-o ordinea aleatorie.

Pasul 8. Simuleaza examen. Asta inseamna cate 20 de intrebari, aleator, cu timp de raspuns maxim de 20 de minute. Recomandare: simuleaza examenul de ori de cate ori este nevoie, pana iei de doua ori la rand 100 de puncte !

Pasul 9: Du-te la examen si ia 10 (zece). Daca ai facut toti pasii de mai sus as acum trebuie, in mod normal trebuie sa iei 10 (zece). Deci, poti merge relaxat la facultate.

Pasul 10: Trimite-ne povestea ta de succes la adresa www.vreaunota10.ro/povesti.php !

BAFTA !

Descarcati gratuit
vreaunota10
Programul NOTA 10 (zece)
Incarcati grilele formatate Nota 10 (zece), invatati-le, testati-va, simulati examenul.

In plus, daca nu gasiti grilele rezolvate pentru examene, puteti opta pentru accesul la baza de date Nota 10 (zece) de grile rezolvate, facand upgrade la programul Nota 10+ !
Cu doar vreaunota10EURO*
aveti si acces la baza de date de grile rezolvate !
vreaunota10
vreaunota10
* Pretul nu include TVA
Home | Prezentare | Cumpără | Povești de succes | Forum | Ajutor | Contul meu | Date cu caracter personal | ANPC | Contact
Copyright © 2010 - 2019 Datagram SRL, CUI: RO13674241, Reg. Com.: J40/1036/2001. Toate drepturile rezervate - Termeni si conditii

Competiţii Online   Five O'Clock   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Toner-shop