vreaunota10

Termeni şi condiţii

Licenta de utilizare Nota 10 (EULA)

Programul software Nota 10  este proprietatea firmei Datagram SRL.

Folosirea programului este restrictionata la un singur calculator pentru un numar serial achizionat. Un numar serial trebuie pastrat cu grija pentru ca se poata folosi de maxim 3 ori. Utilizatorul isi va instala dupa achizitie programul pe propriul calculator. Programul ii va solicita introducerea numarului serial achizitionat. Programul va putea fi utilizat doar dupa activare, ceea ce inseamna trimiterea instiintarii de utilizare a numarului serial catre serverul Datagram. Serverul Datagram va trimite acceptul de utilizare a raspuns la aceasta instiintare calculatorului utilizatorului, iar din acel moment programul va putea fi utilizat pe respectivul calculator. Acest proces se poate derula de maxim 3 ori pentru un numar serial, dupa care utilizatorul, daca doreste folosirea in continuare a programului si nu mai are activari disponibile, trebuie sa cumpere un alt numar serial. Utilizarea in alte moduri a programului si a numarului serial achizitionat este interzisa si constituie incalcarea termenilor de utilizare a programului.

Datagram SRL îşi exprimă în mod explicit declinarea oricărei garanţii, expresă sau implicită, în ceea ce priveşte produsul oferit, pe care un utilizator o poate invoca în urma folosirii programului Nota 10. Firma Datagram SRL nu este responsabilă de costurile şi/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea programului.

Datagram SRL nu oferă nici o garanţie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale sau securitatea serviciilor programelor sale. De asemenea, Datagram SRL nu oferă nici o garanţie în cazul oricăror consecinţe care pot apărea, cauzate de nefuncţionarea programului Nota 10. In plus, Datagram SRL nu ofera niciun fel de garantie in privinta rezultatelor de orice fel obtinute de catre utilizatori prin sau ca urmare, in mod direct sau indirect, a utilizarii programului Nota 10.

Datagram SRL nu poate fi trasă la răspundere pentru nici un prejudiciu, de orice natură, pe care folosirea acestui program il poate aduce.

Utilizatorul este responsabil pentru securitatea copiilor de siguranţă, a bazelor de date sau a oricăror alte materiale sau fişiere. Datagram SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit asupra acestor resurse ca urmare a unor disfuncţionalităţi de orice fel ale programului Nota 10.

Clientul nu poate sub nici o condiţie să vândă sau închirieze programul Nota 10 sau licenta de folosire a programului.

Folosirea oricărui serviciu al acestui programul implică automat acceptarea tuturor acestor termeni şi condiţii.

Firma Datagram SRL îşi rezervă toate drepturile asupra programului Nota 10.

Aplicatiile Nota 10, Nota 10+, precum si Forumul Studentilor Universitatii Spiru Haret forumspiru.ro nu sunt in nici un mod afiliate cu UNIVERSITATEA SPIRU HARET sau cu oricare dintre filialele sau sucursalele acesteia. Orice referinta la Universitatea Spiru Haret este facuta in scopuri exemplificative si necomerciale. Nimic din ce apare in aplicatiile Nota 10 si Nota 10+, precum si pe forumspiru.ro nu implica responsabilitatea DATAGRAM SRL si nici a Universitatii Spiru Haret. De asemenea, nu oferim nicio garantie ca ceea ce apare in aplicatiile Nota 10 si Nota 10 si pe forumspiru.ro sub forma grilelor rezolvate sunt grilele din examenele de la Universitatea Spiru Haret, aceste grile rezolvate neputand fi considerate a fi decat orientative si neimplicand in niciun fel vreo responsabilitate a DATAGRAM SRL.

Programul Nota 10 se poate utiliza numai prin acceptarea integrala a acestor termeni si conditii de utilizare.

Descarcati gratuit
vreaunota10
Programul NOTA 10 (zece)
Incarcati grilele formatate Nota 10 (zece), invatati-le, testati-va, simulati examenul.

In plus, daca nu gasiti grilele rezolvate pentru examene, puteti opta pentru accesul la baza de date Nota 10 (zece) de grile rezolvate, facand upgrade la programul Nota 10+ !
Cu doar vreaunota10EURO*
aveti si acces la baza de date de grile rezolvate !
vreaunota10
vreaunota10
* Pretul nu include TVA
Home | Prezentare | Cumpără | Povești de succes | Forum | Ajutor | Contul meu | Date cu caracter personal | ANPC | Contact
Copyright © 2010 - 2019 Datagram SRL, CUI: RO13674241, Reg. Com.: J40/1036/2001. Toate drepturile rezervate - Termeni si conditii

Competiţii Online   Five O'Clock   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Toner-shop