vreaunota10

CHIAR SE POATE LUA VreauNota10 ? IATA CE SPUN CLIENTII NOSTRI:

" am luat 10 maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa "
dacian, 88 ani, Bereşti
" Sunt o persoana ambitioasa si ma intereseaza sa termin facultatea cu nota foarte mare. Cu programul asta fac. Am gasit programul "Nota 10" pe internet. Mi-a venit putin greu pana am incarcat prima grila, dar apoi totul a fost foarte usor "
ioana, 29 ani, Bucureşti
" Trebuie sa recunosc ca la inceput am fost sceptic dar apoi am vazut ca grilele din program coincid cu ultimele grile de pe site-ul facultatii. Cei mai buni 10 euro pe care i-am cheltuit vreodata. "
Gopo, 26 ani, Bucureşti
 
" E foarte bun. "
Alex, 24 ani, Baia Mare
" E o metoda usor de invat ,kiar te ajuta...Am mai incercat unele programe care apareau pe net, dar nici unul nu a functionat pana cand am dat de asta.E cel mai bun!!!Datorita acestuia am luat 6 note de 10 din 6. "
Popa Helen, 22 ani, Bucureşti
" Acest lucru chiar functioneaza. Va multumesc. "
Iulia, 21 ani, Bucureşti
 
" Va multumesc ca ati pus programul Nota 10, am luat 5 de 10 la examene si chiar e adevarat. "
Cioanca Cristina, 19 ani, Craiova
" Vreau nota zece este cel mai bun. "
Adina Florea, 19 ani, Sibiu
" Mie-mi place ca am toate grilele la un loc. Si cand mai am nevoie sa caut ceva mai de demult, incarc grila de la acel examen si gata. Caut ce-mi trebuie. De multe ori am facut asa cu programul vostru. In rest, ce sa zic, este util. Trebuie doar rabdare sa formatezi grila de la inceput, altfel nu merge. Dar daca esti atent si respecti instructiunile, nu-s probleme. "
Alexandra Encuti, 20 ani, Braşov
 
" Ati avut o idee excelenta cu programul asta. Chiar ma gandeam cand tot invatam dupa foi ca ar fi nevoie de o chestie ca asta. Stateam toata ziua sa citesc si sa invat dupa foile alea. Le citeam de o gramada de ori, ca sa-mi intre-n cap. Dupa ce am cumparat programul vostru mi-am dat seama ca asta era problema: aveam raspunsul de la inceput. Programul vostru ma pune sa gandesc, sa incerc sa gasesc singur raspunsul, apoi ma corecteaza. Asta inseamna invatare ! "
Viorel Ene, 23 ani, Constanţa
" Este usor si placut sa faci facultatea cand folosesti astfel de programe. Te chinui putin sa formatezi grila dupa ce o gasesti pe net, dar apoi este usor. Mai departe, trebuie doar sa gasesti timp pentru a folosi programul. Pentru ca nu este un program de magician, sa-ti apara nota pur si simplu. Dar te ajuta mult, daca si tu il ajuti pe el. "
Raluca Trifu Vladescu, 29 ani, Craiova
" Mie mi-a placut cel mai mult la programul vostru faptul ca asimilez mult mai bine materia. Retin mai mult si mai bine. Iar simularea de examen e grozava. Imi place ca daca fac pasii cum mi-i indica programul, adica intai sa invat, luand intrebarile la rand, apoi sa ma testez, cu intrebarile venite la intamplare, iar la final sa simulez examenul pana iau 100 de puncte, ating doua obiective: nota maxima si informatii asimilate mult mai bine. "
Olesea Sarbu, 28 ani, Bucureşti
 
" Eu sunt la Drept, la Spiru Haret. Fac facultatea de placere. Da-mi plac si notele mari. Cu programul vostru, am luat numai 10. Si-mi place. Sa vezi ce ma mai laud pe la serviciu, sau pe la ai mei... "
Corneliu Sofronescu, 32 ani, Bucureşti
" Este primul program pe care il cumpar pe internet. Si care imi foloseste direct. Pot masura rezultatele ! Mi-e ciuda ca nu l-am gasit mai devreme. Cand ma gandesc cat ma chinuiam cu foile inainte de examen... Acum ma duc relaxata la examen. Stiu ca pot rata sa iau 10 doar daca nu-s atenta. "
Rodica Pirlogea, 25 ani, Râmnicu Vâlcea
" Un coleg de munca, student si el, mi-a spus de programul asta. Stiti ce mi-a placut cel mai mult ? Am simtit ca raman cu ceva dupa examen. Pentru ca la invatare ma pune sa ma gandesc care-i raspunsul corect, si nu-mi zice de la inceput, ma face sa retin mult mai usor raspunsul corect. Il recomand tuturor ! "
George Neacsu, 37 ani, Bucureşti
 
" Am folosit programul vostru toata sesiunea de iarna. Rezultatul ? 5 note de 10. Din 6 examene. Am luat doar 9 la ultimul. Cred ca m-am dus prea relaxat. Si era si ultimul... Oricum, programul face toti banii. "
Laurentiu Ion, 21 ani, Bucureşti
" Sunt o persoana ambitioasa si ma intereseaza sa termin facultatea cu nota foarte mare. Cu programul asta fac. Am gasit programul "Nota 10" pe internet. Mi-a venit putin greu pana am incarcat prima grila, dar apoi totul a fost foarte usor. Si am luat 10, inca de la acel examen. "
Iulia Albie, 28 ani, Bucureşti
Adauga si povestea ta de succes
Descarcati gratuit
vreaunota10
Programul NOTA 10 (zece)
Incarcati grilele formatate Nota 10 (zece), invatati-le, testati-va, simulati examenul.

In plus, daca nu gasiti grilele rezolvate pentru examene, puteti opta pentru accesul la baza de date Nota 10 (zece) de grile rezolvate, facand upgrade la programul Nota 10+ !
Cu doar vreaunota10EURO*
aveti si acces la baza de date de grile rezolvate !
vreaunota10
vreaunota10
* Pretul nu include TVA
Home | Prezentare | Cumpără | Povești de succes | Forum | Ajutor | Contul meu | Date cu caracter personal | ANPC | Contact
Copyright © 2010 - 2019 Datagram SRL, CUI: RO13674241, Reg. Com.: J40/1036/2001. Toate drepturile rezervate - Termeni si conditii

Competiţii Online   Five O'Clock   Dicţionar Român Englez   Dicţionar Englez Român   Design Web Site   Program Amanet   Toner-shop